Jak vznikají šaty Anna Anna

Mnoho produktů Anna Anna lze zakoupit hned, bez předchozího zkoušení. Pokud máte běžnou konfekční velikost, většina věcí Vám bude hezky sedět. Pracuji často s kvalitním a pružným úpletem, který se přizpůsobí postavě.

Pokud vyrábím šaty přímo na míru, vždy se zákaznicí důkladně probereme její představu a účel šatů. Barvy a střih musí vždy perfektně odpovídat barevnému typu ženy, jejímu typu postavy, ale i osobnosti. Je pro mne nejdůležitější ze všeho, aby se mé zákaznice cítily krásně a pohodlně. Schůzky probíhají v mém domácím ateliéru, showroom jsem bohužel musela na jaře 2019 zrušit. Když máme šaty vymyšlené, seženu vhodnou kvalitní látku a celá zakázka putuje k mým krejčovým. Pokud se jedná o náročnější model typu svatební, plesové či společenské šaty, je obvykle potřeba jedna až dvě zkoušky u paní krejčové. Pak přichází na řadu malba, kterou miluju. Barvu pečlivě tepelně fixuji, ale stejně je potřeba potom prát šaty šetrně, ideálně v ruce. Snažím se, aby kromě krásných šatů měly mé zákaznice i co nejhezčí zážitek z celého procesu výroby. Mým cílem je prostřednictvím oblečení dodávat lidem radost, krásu, barvy a energii..

Miluji extravagantní zakázky! Pokud máte speciální přání na COKOLIV co se týče oblečení, včetně šílených kostýmů, sexy modelů a tak dále, neváhejte mne kontaktovat.