Miss České republiky 2021, módní přehlídka Anna Anna s finalistkami

O víkendu 30.-31. října 2021 se v rámci předfinále Miss České republiky 2021 uskutečnily dvě přehlídky Anna Anna s finalistkami této národní soutěže krásy. Působivé bylo místo konání Prague Car Festivalu na výstavišti v Letňanech.

Dívky předváděly kolekci Kouzelná zahrada, do které jsem přivyrobila ještě nové kousky, protože část původní kolekce se předtím prodala. Byla to pro mě moc milá a krásná spolupráce, kopíruji sem, co jsem napsala na sociální sítě:

Měla jsem možnost strávit trochu času v zákulisí národní soutěže krásy a rovnou Miss České republiky. A musím říct, že bylo až dojemné, jak se k sobě holky krásně chovají a mají se rády. Prostě pravé ženy, vzájemně se podporující, spolupracující a nápomocné (děkuji tímto za pomoc se šněrováním korzetu, věšením šatů na ramínka a hledáním naušnic..). Dalo mi to spoustu naděje ohledně mladé generace, tak předávám dál.
Miss České republiky, dobře jste finalistky vybrali. Holky, držím vám moc palce a zůstaňte takové skvělé, byla radost s vámi spolupracovat!❤️

Se všemi finalistkami po přehlídce
Zleva: Valerie Váňová, Helena Čermáková s Veronikou Sandholzovou a Sarah Horáková
Zleva: Erika Teichertová, Veronika Sandholzová, Adéla Lyachová
Backstage: s Helenou Čermákovou, Veronikou Sandholzovou a Valerií Váňovou
S Miss České republiky 2018 Ivetou Maurerovou jsme si užily pózování s hezkými auty